Workshops

Workshops planlagt i 2021

Jeg afholder workshop i april 2021 (udsolgt). Der planlægges flere senere i 2021 – følg med her på siden for nye datoer.

Spirituelle Workshops
Spirituel Workshop er for begynder og øvede hvor på der arbejdes i ” Alt i Energier ”.

“Clairvoyance workshop” er en spirituel workshop, hvor du som clairvoyant lærer at få dine evner under struktur. På denne workshop vil du igennem teoretisk viden og praktiske øvelser i forskellige discipliner inden for clairvoyance, lære, hvordan du bedst kan bruge dine psykiske evner. Efter denne workshop ved du, om clairvoyance er en af dine forcer. Måske det er healing eller mediumship/afdøde-kontakt, du måske vil arbejde videre med. Denne workshop giver dig mulighed for at videreudvikle dine evner indenfor clairvoyance, og du kommer mere i dybden omkring dit arbejde som clairvoyant. Hvad enten det er til privat brug eller på professionelt grundlag.

Workshoppen henvender sig til dig, der har en spirituel forståelse og som har prøvet at udforske dine clairvoyante evner, hvad enten det er som privat eller professionel.

De eneste krav er:

  • Du er over 18
  • Du er i psykisk og fysisk balance
  • Du er åben over for at samarbejde med den åndelige verden og dine medkursister
  • Du har mod på at lære noget nyt og tør kaste dig ud i clairvoyant arbejde for en dag
  • Du har før prøvet dine clairvoyante evner af, hvad enten det er i en større eller mindre sammenhæng

Ved denne workshop vil du blandt andet lære om:

  • Den åndelige verden
  • Kontakt til Guider/vejledere
  • At opfange “beskeder” / “informationer” og hvorfra de kommer
  • Forskellige former for clairvoyance som bla. fjernclairvoyance, psykometri, aura-læsning
  • Kontakt til afdøde

Workshop
En workshop er en arbejdsmetode, hvor en gruppe personer samles og arbejder koncentreret og praktisk med løsningen af en specifik opgave. Dette vil foregå i et spirituelt miljø, hvor forskellige veje og ruter åbnes op for netop dig – helt andre muligheder end du tidligere har været opmærksom på. Fordi du pludselig forstår at se billedet fra en helt anden vinkel. Fordi du vælger at ændre dit perspektiv, og sætter dig for at forstå den verden og meget andet – virkelig at forstå andre mennesker fra et rent og åbent hjerte, med alle muligheder åbne. Alt vil foregå i dejlige omgivelser – hvor du er i fokus.

Hvad siger deltagerne?

Sine beskriver sit forløb nedenfor. Se flere beskrivelser på selve feedback siden

“Hvornår starter ens egen personlige rejse ? Det spørgsmål fik jeg svar på, da jeg for ca 2 år siden startede hos Heidi . Min rejse startede, da jeg gik igang med at kigge på mit liv, på fortid, nutid og fremtid. Forståelsen for dig selv, indblikket i dit liv kan give så meget fodfæste, at livet bare bliver så meget bedre.

Jeg valgte at deltage i Heidi’s workshop 1 og 2 uden nogen forventninger til mig selv, bare at være i det,for at se, hvor det tog mig hen. Min rejse gav mig forståelse for energier, som vi sender ud og modtager, hvordan man kan påvirke vores medmennesker ved at bruge energierne positivt, og at alt det gode du sender ud kommer positivt retur.

For mig og min rejse handlede det meget om intuition både i den spirituelle verden og meget i min hverdag, da jeg er tæt på mange mennesker som kræver en del af mig.

Jeg er blevet trænet til at holde mit eget energiniveau, og stadig at kunne give … Min evne for intuition er blevet forbedret, så jeg ved, at jeg kan stole på, hvad jeg føler og får ned visuelt og det er fedt.

Kurserne er for alle og Heidi har utrolig høj faglighed og disciplin til at få os alle skolet ud fra de forudsætninger vi hver især har. Her sover vi ikke i timerne, der er focus på tune ind, tune ud, vi griner enormt meget, men vi har også plads til at fælde en tåre og udrede frustration og vrede .. Ja hele følelsesregistret bliver gennemgået.

Til dig der læser min feedback lige nu så vil jeg sige til dig… Tilmeld dig med det samme. Det er den bedste investering til dig selv, og det er noget vi har med os resten af livet. I dag er jeg glad for at være mig, og jeg synes selv, at jeg er en god mor, kæreste, kollega og veninde. Jeg har fået en ro, som giver mig lysten til at være den jeg er … Det er så fedt !

Jeg stopper aldrig med at deltage i de her skønne workshop da min mentor (Heidi) er den bedste  xo xo Sine”