Workshops

Workshops planlagt i 2020

Efter at have solgt ud i 2018 og 2019, arbejder jeg på nye workshops i 2020 – information kommer snarest!

Workshop

Spirituel Workshop er for begynder og øvede hvor på der arbejdes i ” Alt i Energier ”

“Clairvoyance workshop” er en spirituel workshop, hvor du som clairvoyant lærer at få dine evner under struktur. På denne workshop vil du igennem teoretisk viden og praktiske øvelser i forskellige discipliner inden for clairvoyance, blive lært hvordan du bedst muligt kan bruge dine psykiske evner. På denne workshop finder du måske endda ud af, om clairvoyance er en af dine forcer, eller om det er healing eller mediumship/afdøde-kontakt, du måske vil arbejde videre med. Denne workshop giver dig mulighed for at videreudvikler dine evner indenfor clairvoyance, og du kommer mere i dybden omkring dit arbejde som clairvoyant. Hvad enten det er til privat brug eller på professionelt grundlag.

Workshoppen henvender sig til dig, der har en spirituel forståelse og som har prøvet at udforske dine clairvoyance evner før, hvad enten det er privat, professionelt
De eneste krav er:
¤ Du er over 18
¤ Du er i psykisk og fysisk balance
¤ Du er åben over for den åndelige verden og samarbejde med denne,
samt dine medkursister
¤ Du har mod på at lære noget nyt og tør kaste dig ud i
clairvoyant arbejde for en dag
¤ Du har før prøvet dine clairvoyante evner af,
hvad enten det er i en større eller mindre sammenhæng

Ved denne workshop vil du blandt andet lære om:
¤ Den åndelige verden
¤ Kontakt til Guider/vejledere
¤ At opfange “beskeder” / “informationer” og hvorfra de kommer
¤ Forskellige former for clairvoyance som bla. fjernclairvoyance, psykometri, aura-læsning
¤ Kontakt til afdøde

Workshop

En workshop er en arbejdsmetode, hvor en gruppe personer samles for over et tidsrum at arbejde koncentreret og praktisk med løsningen af en specifik opgave. Dette vil foregå i et spirituelt miljø, hvor forskellige veje åbnes op, nogle helt andre og nye veje for netop dig.

Nogle helt andre muligheder, nogle helt nye ruter – eller veje helt uden for rute. Fordi du pludselig forstår at se billedet fra en helt anden vinkel. Fordi du vælger at ændre dit perspektiv og sætter dig for at forstå den verden og meget andet – virkelig at forstå den anden fra et rent og åbent hjerte, med alle muligheder åbne. Alt vil foregå i dejlige omgivelser – hvor du er i fokus.

Hvad siger deltagerne?

Sine har en beskrivelse af hendes forløb, og ellers finder du mere på selve feedback siden 🙂

“Hvornår starter ens egen personlige rejse ? Det spørgsmål fik jeg svar på da jeg for ca 2 år siden startede hos Heidi . Min rejse startede da jeg gik igang med at kigge på mit liv , på fortid , nutid og fremtid.Forståelsen for dig selv , indblikket i dit liv kan give en så meget fodfæste at livet bare bliver så meget bedre.

Jeg valgte at deltage i heidies work shop 1 og 2 uden nogen forventninger til mig selv, bare at være i det for at se hvor det tog mig hen. Min rejse gav mig forståelse for energier som vi sender ud /modtager , hvordan man kan påvirke Andre mennesker ved at bruger energierne positivt, at alt det gode du sender ud kommer positivt retur.

For mig og min rejse handlede det meget om intuition både i den spirituelle verden og meget i min hverdag da jeg er tæt på mange mennesker som kræver en del af mig .
Jeg er blevet trænet til at holde mit eget energi niveau men stadig at kunne give … Min evne for intuition er blevet skolet så jeg ved at jeg kan stole på hvad jeg føler og får ned visuelt og det er fedt.

Kurserne er for alle og Heidi har utrolig høj faglighed samt disciplin til at få os alle skolet på de niveUer vi er på. Her sover vi ikke i timerne, der er focus på tune ind , tune ud , vi griner enormt meget men vi har også plads til at fælde en tårer og udrede frustration og vrede .. Jaa hele følelses registret bliver gennemgået.

Til dig der læser min feedback lige nu så vil jeg sige til dig… Tilmeld dig med det samme det er den bedste investering til dig selv og det er noget vi har med os resten af livet ❤ der hvor jeg er Idag er jeg glad for at være mig og jeg synes selv jeg er en god mor , kæreste, kollega og veninde . Jeg har fået en ro som giver mig lysten til at være den jeg er … Det er så fedt !

Jeg stopper aldrig med at deltage i de her skønne workshop da min mentor (Heidi) er den bedste :) xo xo sine”