Om Mig

Jeg er Heidi Thron. Clairvoyant og Medie fra 1969 og er efter min egen mening en velfungerende mor til tre skønne unger. Før det spirituelle arbejde kom ind i mit liv, arbejdede jeg som butikschef indenfor modebranchen, hvor jeg har mere end 20 års erfaring på bagen. Og for at finde mig selv slog jeg mig ned i Sydfrankrig i 1½ år.

Jeg er uddannet hos den Kendte Clairvoyante Maya Fridan fra tv udsendelserne den 6 sans, fornemmelse for mord. samt hos Billy Cook som Medie Som jeg meget klart valgte eftersom jeg fik mange konkrete beskeder, som poppede ned uden jeg var bevist om hvor de kom fra, og at afdøde kontaktede mig i tide og utide.”

Siden har jeg videreuddannet mig på Arthur Findley Collage i England hvor jeg så er blevet godkendt og fået mit SNU medlemsskab.

Sådan startede det for mig

Første gang jeg fik kendskab til de afdøde, var da min farfar fortalte mig historier om livet efter døden, da jeg var ganske lille pige og de historier føltes så normalt for mig.

Da han så døde, valgte han så at vise sig for mig i sin fulde skikkelse kort efter hans begravelse hjemme hos min Farmor, jeg var kun 13 år og blev meget forskrækket , Episoden resulterede i at jeg ikke kom der i mange mange måneder, fordi det berørte mig dybt da jeg elskede min farfar meget højt.

Når jeg tænker tilbage, var det der at jeg blev klar over at jeg var anderledes end andre børn . Jeg mindes, at da han levede havde forklarede mig at, når han var væk var han ikke væk alligevel ,så han bad mig om at kalde på ham hvis han døde og jeg havde behov for ham ved min side. Han sagde at jeg måske ikke kunne se ham, men så ville jeg føle eller dufte ham. Sidenhen har duften været hans foretrukne måde at vise sig på overfor mig.

Efterfølgende er det spirituelle for alvor blevet bekræftet, ved mange episoder i mit privatliv, siden jeg startet inden for den spirituelle verden, mange afdøde kommer igennem og alle har deres egen unikke måde at vise sig på.

Kan ærligt sige jeg er der hvor jeg er i mit liv hvor jeg skal være , samt den vidunderlige rejse jeg er kommet på og det er at være der for andre og formidle med deres kære igennem og lave Clavoiance og afdødekontakt, så derfor er mine valg på uddannelser meget klart for dette år.

UDDANNELSER
2013 –          : Arthur Findlay College
2014 – 2014: Bach-Terapeut uddannelse v. Susanne Løfgren
2012 – 2013: Billy Cook’s mediumship-uddannelse
2011 – 2012: Helhedsuddannelsen i kinesiologi og healing.
2011 – 2012: Maya Fridan’s clairvoyance-uddannelse.

KURSER
2018 – Advanced Mediumship with Eamonn Downey
2018 – Trance mediumship and cabinet med Lynn Cortell
Marts-April 2017: Mediumship with Eamonn Downey
September 2016: Spirituality & Scientific Research med Eamonn Downey & Professor Chris Roe
April 2016: Mediumship med Eamonn Downey
September 2015: Polish the Professional på Arthur Findlay College med Simone Keys, Lynn CottrellEamonn Downey
August 2015: Advanced Mediumship på Arthur Findlay College med Tony Stockwell
Oktober 2014: Advanced Mediumship på Arthur Findlay College
Oktober 2014: Adv. Mediumship v/ Eamonn Downey, Jackie Wright & John Johnson
September 2014: Seminar i mediumship v/Les Hendersen & Donna Stewart
Juni 2014: Weekendkursus i Trance-medie v/ Tim Abbott
April 2014: Weekendkusus i Afdøde-tegning v/ Debbie Dean
September 2012: Weekendkursus i Clairvoyance & Mediumship v/ Billy Cook
Marts 2012: Weekendkursus i Clairvoyance & Mediumship v/ Gordon Smith

ORGANISATIONER
Medlem af Clairvoyant Foreningen Danmark
Medlem af Spiritualist National Union