Om Mig

Jeg er Heidi Thron. Clairvoyant og Medie fra 1969 og er efter min egen mening en velfungerende mor til tre skønne unger. Før det spirituelle arbejde kom ind i mit liv, arbejdede jeg som butikschef indenfor modebranchen, hvor jeg har mere end 20 års erfaring. Og for at finde mig selv slog jeg mig ned i Sydfrankrig i 1½ år.

Jeg er uddannet Clairvoyant hos den Maya Fridan fra TV-udsendelserne Den 6 sans, Fornemmelse for mord. Efterfølgende uddannede jeg mig som Medie hos Billy Cook i England. At blive Medie var et klart tilvalg for mig, eftersom jeg fik mange konkrete beskeder fra afdøde, uden jeg var bevist om, hvor de kom fra. Afdøde kontaktede mig i tide og utide.”

Siden har jeg videreuddannet mig på Arthur Findley Collage i England, hvor jeg er blevet godkendt og fået mit SNU medlemsskab.

Sådan startede det for mig

Første gang jeg fik kendskab til de afdøde, var da min farfar fortalte mig historier om livet efter døden, da jeg var ganske lille pige og de historier føltes så normalt for mig.

Da han døde, viste han sig for mig i sin fulde skikkelse kort efter sin begravelse. Det skete hjemme hos mig farmor. Jeg var kun 13 år og blev meget forskrækket. Episoden resulterede i, at jeg ikke kom der i mange mange måneder, fordi det berørte mig dybt, da jeg elskede min farfar meget højt.

Når jeg tænker tilbage, var det der, at jeg blev klar over, at jeg var anderledes end andre børn. Jeg mindes, at farfar – da han levede – forklarede mig, at når han død og væk, så var han ikke væk alligevel. Han bad mig om at kalde på ham, hvis jeg havde behov for ham ved min side. Han sagde, at jeg måske ikke kunne se ham, men så ville jeg føle eller dufte ham. Siden hen har duften været hans foretrukne måde at vise sig på overfor mig.

Efterfølgende er det spirituelle for alvor blevet bekræftet ved mange episoder i mit privatliv. Mange afdøde kommer igennem og alle har deres egen unikke måde at vise sig på.

Jeg kan ærligt sige, at jeg er i mit liv, hvor jeg skal være. Den vidunderlige rejse jeg er på og det at være der for andre og formidle kontakt med deres kære igennem afdødekontakt og Clairvoyance er mit kald her i dette jordiske liv.

Nedenfor ser du mine uddannelser de sidste 10 år.

UDDANNELSER

KURSER

ORGANISATIONER
Medlem af Clairvoyant Foreningen Danmark
Medlem af Spiritualist National Union