KELSHA

Behandlingen starter faktisk allerede under den indledende samtale med klienten, hvor jeg benytter mig af teknikker, som jeg lærte under alle mine kursuser/uddannelser.

Her lærte jeg  hvordan man ”mærker” klientens krop og dermed finder nogle af de problemer klienten kommer med. Derefter går jeg altid i gang med at afbalancere klienten med en Kinesiologisk som er afbalancering af kroppen med berøring af akupunkturpunkter og meridianer.

For en sund krop i balance er en krop der kan hjælpe sig selv, og det gælder både fysisk som psykisk.

Herefter bruger jeg Lysterapi for at hjælpe klienten både til at mærke hvordan man kan ændre på nogle negative tanker ( tilbage til livet)

Her er det også et vigtigt redskab at kende til chakra og farver som det osse arbejder i , for at finde ud af hvordan et problem belaster en klient, samt hvordan og hvor meget.

Jeg gør brug af alle de redskaber jeg erhvervede mig gennem år med det Engelske medie Billy Cook og Arthur Findley collage og andre uddannelser som  har givet mig de egenskaber jeg besidder

Med ”mind to mind” ændrer jeg her de negative tanker, dårligt selvværd, frygt og angst eller en depression.

Healing bliver også anvendt i større eller mindre omfang, alt efter hvad jeg finder er nødvendigt.

Benytter osse metoden EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing ). Som er en helt fantastisk måde at ændre en negativ tankevirksomhed til en positiv tankevirksomhed.

For mig er klienten i fokus og målet er altid , klienten selv kan komme videre med deres liv på den mest posetive måde og slippe hvad der end var og

For at kunne hjælpe bedst mulig, bliver alt hvad jeg gennem tiden har lært, taget i brug.

K – kinesiologi

E – EMDR

L – Lysterapi

S – stress release

H – healing

A – aura

Og meget mere ❤️

Ring for info 22336814