KELSHA

Behandlingen starter faktisk allerede under den indledende samtale med klienten, hvor jeg benytter mig af teknikker, som jeg lærte under alle mine kursuser/uddannelser.

Her lærte jeg  hvordan man ”mærker” klientens krop og dermed finder nogle af de problemer klienten kommer med. Derefter går jeg altid i gang med at afbalancere klienten med en Kinesiologisk som er afbalancering af kroppen med berøring af akupunkturpunkter og meridianer.

For en sund krop i balance er en krop der kan hjælpe sig selv, og det gælder både fysisk som psykisk.

Herefter bruger jeg Lysterapi for at hjælpe klienten både til at mærke hvordan man kan ændre på nogle negative tanker ( tilbage til livet). Her er det også et vigtigt redskab at kende til chakra og farver som det osse arbejder i , for at finde ud af hvordan et problem belaster en klient, samt hvordan og hvor meget.

Jeg gør brug af alle de redskaber jeg erhvervede mig gennem år med det Engelske medie Billy Cook og Arthur Findley collage og andre uddannelser som  har givet mig de egenskaber jeg besidder. Med ”mind to mind” ændrer jeg her de negative tanker, dårligt selvværd, frygt og angst eller en depression. Healing bliver også anvendt i større eller mindre omfang, alt efter hvad jeg finder er nødvendigt.

Jeg benytter osse metoden EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing ). Som er en helt fantastisk måde at ændre en negativ tankevirksomhed til en positiv tankevirksomhed. For mig er klienten i fokus og målet er altid , klienten selv kan komme videre med deres liv på den mest positive måde og slippe hvad der end var og

For at kunne hjælpe bedst mulig, bliver alt hvad jeg gennem tiden har lært, taget i brug.

K – kinesiologi
E – EMDR
L – Lysterapi
S – stress release
H – healing
A – aura

Og meget mere ❤️

Ring for info 22336814

En historie fra en tidligere klient:

“… Følelsen af at vandre fra et stort og frodigt bjerg og hen på et goldt og livløst bjerg blev pludselig virkelighed, og da jeg ikke ville erkende dette, blev jeg lagt fysik og psykisk ned, så intet længere fungerede.

På dette tidspunkt kommer Heidi ind i mit liv og stille og roligt kom der igen forbindelse til den åndelige verden og mig selv.

Med månedlige samtaler/healing fik jeg skabt et udgangspunkt og med samtidig hjælp fra psykolog/stresscoach – alle med åndelige værdier, gik det pludseligt op for mig, at selvom man kan komme for sent til mange ting, står himlens bagdør altid åben.

En gang ville en stor ting i livet være, hvis der var råd til en stor og prangende bil og i dag er jeg jo i virkeligheden glad for at få lavet udstødningen på den gamle bil, da livet jo slet ikke handler om store biler og mange slips i skabet

Kærlige tanker – kærlige ord og ærlige møder” (Læs starten af historien her)