Feedback

Alle dem som har været hos mig, er velkommen til at efterlade kommentarer om deres oplevelse. Her kan du læse alle deres fortællinger. Tænk måske er det lige din historie og rejse der hjælper den næste sjæl.

34 Responses to Feedback

 1. Mette skriver:

  Hold nu kæft en rejse jeg har været på, takket være Heidi!
  Jeg startede med en Clavoriyance hos Heidi i marts/april måned, jeg havde ingen livsgejst for at sige det mildt, stod på kanten og var klar til at slippe alt jeg havde, for at springe i havnen. Heldigvis mødte jeg Heidi inden det var for sent, og efter clavoriyancen fik jeg hurtigt en tid til healing. Ved hjælp af en masse healing, fantastiske snakke og vejledning, begyndte det at gå fremad.
  Vi fik renset ud i en masse dårlige ting i mit liv, og Heidi har virkelig været på overarbejde med mig! For hver gang det gik rigtig godt, synes jeg selv lige at jeg skulle træde et skridt tilbage, indtil den dag Heidi sagde til mig, at jeg skulle tag en beslutning om at jeg ville have det godt for ellers ville vi ikke komme nogen vejne. Den weekend tog jeg beslutningen om at jeg ville ha et fantastisk liv sammen med min skønne dreng på 3 år, og jeg lavede ikke andet end at tude hele weekenden. Men bagefter havde jeg en fantatisk følelse! Og jeg har rykket mig helt vildt! Det skal også siges, at jeg har haft besøg af min afdøde farfar, som har været der hver gang jeg har haft brug for det, Heidi har været kanon, super skøn personlighed, siger tingene som de er, og det kan ikke betale sig ikke at sige sandheden, for hun kender svarene alligevel, tro mig hehe.
  Så nu står jeg – takket være det fantastiske kvindemenneske Heidi – på den anden side, efter kun 4 måneder, som en super glad pige, der har lyst til livet, med en masse redskaber når der kommer et lille bump og med en lille ny baby på vej. Jeg kunne ikke have det bedre! Og Heidi kommer jeg ikke til at slippe foreløbig, det er altid fantastisk at blive fyldt op med god energi!
  Tak for en vild oplevelse Heidi du er guld værd.

  – Mette 22 år

 2. Hanne Elfrida Juul skriver:

  Da jeg mødte Heidi første gang troede jeg, jeg var på vej op igen efter en stress og kort sygdomsperiode, mødet med Heidi viste noget andet, men skal love for den kvinde satte skub i nogle ting.
  Jeg startede med en clairvoyance her kom der nogle ting frem okm. min barndom, men også min nuværende situation, det gav den første ro i kroppen. Det vigtigste her var at det var ok at sige fra overfor nogle personer som ikke vil mig det godt.
  Efterfølgende har jeg fået flere behandlinger med healing, jer er et meget visuelt menneske og måske derfor kommer jeg på de mest fantastiske rejser hos Heidi jeg har set min farmor og fået en dejlig knuser af hende, jeg har set min elskede far, og hver gang oplever jeg en ro og ny energi til at klare hverdagen. Livet er fantastisk, det drejer sig bare om at nyde det, give og tage imod en masse kærlighed fra de mennesker man omgiver sig med.
  Ved den første healing skulle jeg vælge tre ting som ikke mere skulle ødelægge mit liv, jeg skulle forestille mig at gå på den strand jeg elsker så højt, og her skulle jeg kaste en sten i vandet for hver ting der skulle ændres, det gik også fint under seancen. Da jeg forlod Heidi kørte jeg ned til den nærliggende strand for også her at kaste de tre sten i vandet, jeg nævnte navnet på den person det drejede sig om kastede stenen ud i vandet——- den kom tilbage lige i hovedet på mig—så kastede jeg igen og denne gang blev stene ude i vandet, det skete ved hver sten, det jeg tænker her er jeg skulle mene og føle min beslutning helt ned i maven.
  Heidi har givet mig flere redskaber som jeg flittigt bruger men den vigtigste er
  FØRST MIG SELV, SÅ MIG SELV, SÅ MIN NÆSTE HVIS DET ER FOR MIT BEDSTE——–
  Kærligst Hanne Elfrida

 3. Helle Andersen skriver:

  Jeg takker af hele mit hjerte for at min vej fandt forbi Heidi.

  Jeg startede et behandlingsforløb med først en clairvoyance for derefter at fortsætte med at blive healet.

  Da jeg startede var jeg vist det man kalder meget stresset, meget arbejde i lang tid og andre påvirkninger havde gjort at jeg var i den situation.

  Jeg har nu fået 4 gange healing og der er bare sket så meget,fra at jeg ikke kunne se ret langt frem og til at problemerne tårnede sig op, er jeg nu nået til at jeg svæver er glad og ser muligheder frem for begrænsninger…. har fået den mest fantastiske ro i min krop, er blevet glad og er begyndt at tage mig i at når jeg lufter hunden at jeg så går og smiler på gaden 🙂 vildt….men hvad der er endnu mere vildt er at efter 4 behandlinger er jeg også blevet stoppet på gaden og folk spørger hvad der er sket med mig 🙂 så det er ikke kun mig der kan se den positive forandring 🙂 TAK HEIDI

  jeg ville ønske for alle at de ville unde sig selv at tage til Heidi, og få nogle behandlinger, dette er en investering i en selv….. absolut noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. og helt sikkert noget jeg vil fortsætte med….

  Jeg giver Heidi mine allerbedste anbefalinger du er helt fantastisk og unik.

  Tusind tak for at min vej faldt forbi dig. 🙂

 4. Lise Heidner skriver:

  Hej. Jeg kom til Heidi for jeg havde tabt mit indre Jeg da jeg har været 2 store operationer igennem. Samtidig med at min kæreste som jeg boede sammen med byggede om… Alt det fik mig langt ned og kunne ikke være i mig selv. Eller bo der med ham – selvom han kæmpede for os begge … Jeg flyttede og ville ha ro men han elskede mig for meget til at bare lade mig få tid.. Så det endte med brud … Jeg fandt en anden .. Men det holdte ikke… Det Heidi gav mig i alt dette var overblik og forklaring på mange af tingene.. En ro og fred inden. Efter 3-4 gange healing føler jeg at jeg kan klare min hverdag og faktisk ind se ting som jeg dybest inde har nægtet.. Jeg ser altid frem til min tid hos Heidi – da jeg kan mærke at hun får givet mig mit selvværd og selvtillid tilbage. Det er jeg hende meget taknemlig for… Nu kan jeg stoppe op og se mange ting som jeg har lagt fra mig… Heidi er guld værd og et besøg… Tak kære Dig Hilsen Lise

 5. Julie skriver:

  Hej 🙂
  Jeg er en pige på 17 år som har været så heldig at “løbe” ind i Heidi, mens mine problemer stod værst til. Jeg havde det både svært med andre, mig selv og mine omgivelser.
  Heidi har været med til at ændre en del på det! Hun givet mig en masse healing, clairvoyance og Kinesiologi, som har hjulpet mig på rette spor og for mit vedkommende var det ikke kun det der var noget værd, men også alle mine samtaler med en person som er så åben og kan sætte sig ind i alt. Heidi er en fantastisk lytter og rigtig god til det hun gør, netop fordi hun kender til så meget er jeg sikker på at hun ville kunne hjælpe enhver i nød. På grund af Heidi er jeg kommet ud af min skal, jeg har forstået at man skal tro på sig selv og acceptere sig selv og andre som vi er.
  Før alt dette følte jeg mit liv var meget mørkt og vidste ikke hvordan jeg skulle finde ud af det igen, men nu er mit liv dejligt. Mit humør er helt anderledens og jeg har fundet min vej at gå. Heidi hjalp mig nemlig til at indse at vi alle er forskellige og derfor skal vi også tillade os at gå hver vores veje på hver vores måde <3
  For mig har det været en helt fantastisk hjælp og oplevelse. Jeg ved i hvert fald nu, hvor jeg skal henvende mig når jeg får nogle "problemer" som jeg ikke selv kan eller ved hvordan jeg skal håndtere.

  I starten var jeg meget skeptisk ang. sådan noget som clairyance, men efter mit første møde jeg havde med Heidi, var jeg pludselig overvældet. Heidi sagde nogle ting omkring mig og min familie, min måde at være på og om mine problemer. Hun fortalte mig hvordan jeg var som person og ting som hun ikke ville kunne vide uden hendes fantastiske evne. Det var starten der ligesom gjorde at jeg kom tættere ind på Heidi og fik knyttet en masse tillid. I Heidi selskab føler man sig meget tilpas og derfor hviler man også mere i sig selv.

  Jeg ved at jeg altid vil og kan søge hjælp hos Heidi fremover, hvis jeg får brug for det og det vil jeg klart gøre! Jeg vil aldrig være i tvivl om at anbefale Heidi til andre personer med forskellige behov eller ”problemer”

  Jeg vil tilsidst slutte af med at fortælle at jeg ikke er den eneste fra min familie som har brugt hende, men også min mor.
  Min mor har igennem Heidi fået snakket og skabt tryghed i sit sind ved, at ha haft kontakt med hendes afdøde far, som døde da hun var 11 år. Også her vidste og fortalte Heidi en masse fra min mors barndom, som hun under ingen omstændigheder kunne vide noget om uden sine guider.

  Tilslut vil jeg gentage mig selv ved at anbefale Heidi til alle, også bare for at få en fed oplevelse ☺ Tak for alt Heidi.
  Mvh Julie ☺

 6. Betiina Katrine Mortensen skriver:

  Det er altid rart med et godt og gedignt gammeldags los i bagdelen, når nu det er ligepræsis det man har brug for, så tak for det Heidi 🙂

  Er netop kommet hjem fra en time i selskab med Heidi, og jeg er en del lettere nu end da jeg cykelede derover.

  Heidi er meget dygtig og meget skarp og vidergiver budskaberne med en forfriskende ligefremhed og uden omsvøb.

  Heidi fortalte mig en masse ting omkring mig selv, altsammen lige på kornet, noget af det var noget jeg godt vidst men ikke havde ville kigge på, andet var guidlines til at komme videre i mit liv i forhold til forskellige ting, altsammen værdifulde guldkorn til at arbejde videre med.

  Jeg vil helt klart og uden tøven anbefale Heidi, og det er ikke sidste gang jeg har været der.

  Tusind tak for en fantastisk oplevelse Heidi, nu vil jeg kaste mig ud i at stresse ned og arbejde videre med de råd jeg har fået 😉

Skriv gerne om dine oplevelser hos mig. Når der ikke længere står "submitting comments" så har jeg modtaget din kommentar