Feedback

Alle dem som har været hos mig, er velkommen til at efterlade kommentarer om deres oplevelse. Her kan du læse alle deres fortællinger. Tænk måske er det lige din historie og rejse der hjælper den næste sjæl.

34 Responses to Feedback

 1. helle bengtsson skriver:

  hov det gik vist lige galt. prøver igen.
  en anderledes oplevelse. har aldrig prøvet det før. jeg var ikke nervøs, men påvirket og spændt. og sikke mange ting der kom frem, som heidi ikke har en jordisk chance for at vide. jeg blev bekræftet i nogle ting som jeg måske inderst inde ønskede var sådan. mange af de tanker jeg har haft, siden at jeg mistede nogle meget nære store personligheder, blev bekræftet. heidi blev ved med at kredse om noget fra en have, en ting. det var det som overbeviste mig. hvorfra skulle hun vide at vi har flyttet en granit bænk til et meget personligt og vigtigt sted! og den er flyttet langt. bænken har haft stor betydning. svært for mig at sætte ord på. men en vild anderledes oplevelse. det kommer jeg til at prøve flere gange. helle

 2. Terese Luffe Nagel skriver:

  Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før og var nok lidt skeptisk. Men jeg må sige at Heidi kunne med stor præcision fortælle mig ting om mig selv og mine børn som hun umuligt kunne vide. Der var nogle ting jeg skulle arbejde med og det har haft stor betydning for mig at vide hvordan jeg kunne komme videre. Jeg var frustreret da jeg var blevet sagt op af min lejlighed og ikke havde noget sted at flytte hen. Heidi fortalte mig at jeg kunne tage det roligt for der ville komme en fin lejlighed til mig lige i starten af dette år. Tiden gik og det blev sidst i december. Intet skete, og jeg begyndte at tvivle lidt… Men ganske som Heidi havde sagt, den 8.januar blev jeg tilbudt den dejligste lejlighed.
  Heidi ramte fuldstændig plet med alt og der var en behagelig atmosfære under hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Heidi, hvis man skulle have mod på at prøve clairvoyance.

 3. Catrina Susana Osment skriver:

  Hej!

  Jeg var til clairvoyance hos Heidi den 6. december 2012 og hold da op, hvor det sparkede r… Det jeg kan lide ved Hedi og hendes måde, at hun leverer clairvoyance på, fordi Heidi er kontant og ligefrem, i hvert fald for mig og det var præcis den måde jeg skulle have det leveret på…Det fede ved det var, at Heidi bekræftede mig i mine egne overvejelser om store personlige skift i mit liv.

  Så det var væsentlig for mig, at jeg fik meget konkrete og præcise svar og det gjorde jeg:)

  Det var også med en portion humor, at jeg kunne nikke genkendende til de ting der blev sagt og mig og mit liv.

  Jeg kunne også mærke, at jeg ville komme igen hos Heidi, netop fordi hun arbejder så godt og ligefrem og det skal jeg. Jeg har nu fået lavet en ny aftale og så skal der tages hul på de nye ting som dukker op, affødt af de ting som var gældende den 6.12.2012 og med de skridt jeg nu har taget, er der dukket nye spørgsmål op og nye skridt skal tages. Spørgsmålet er bare retningen for mig, og hvad der tjener mig bedst.

  Jeg glæder mig til den næste clairvoyance med Heidi her i Februar 2013.

  Hilsen

  Catrina Susana Osment

 4. Gurli Sørensen skriver:

  Tirsdag den. 29 januar havde jeg en aftale hos Heidi.
  Det var med en noget urolig krop som jeg havde haft i flere dage, at jeg mødte op.
  Vidste et eller andet sted at jeg skulle opleve noget STORT.
  Da jeg mødte Heidi kunne hun mærke min energi på lang afstand.
  Det jeg drømte om var at få kontakt med “Manden i mit liv”♥ Det er et halvt år siden jeg mistede ham.

  Det var hvad jeg fik♥
  Et kort øjeblik efter vi var begyndt at snakke, brød han i den grad igennem til hende.
  Det var med store armbevægelser og lad mig lige komme til. ☺Jeg har noget at sige!!!
  Sådan var han bare. ☺
  Det viser sig så at det er ham der har bedt Heidi om at tilkalde mig, for så at låne hendes mund til at give mig budskabet. Hvor Stort♥
  For at sikre sig at det var ham sagde han vores kælenavne til hinanden♥
  Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var ham♥
  Han ville fortælle mig hvor glad han var for alt hvad jeg har gjort for ham og at han ikke ved hvad han skal gøre for at takke mig.
  Jeg kan kun tilføje at: Hvis kærligheden er stor nok, kan man udrette mirakler♥ og det er den♥ Vi var der bare altid for hinanden♥
  Han er bare ked af at jeg er så ked af det over at han måtte forlade mig og at vi ikke fik nogle flere år sammen♥ men som han siger. Vi havde fået talt sammen om alt og det hele var jo i orden, så jeg måtte herfra, for jeg var jo syg.
  Det var han og endda meget syg. Hvor var det bare forfærdeligt at se ham lide hver dag i de sidste fire år vi havde sammen.
  Vores kærlighed♥blev bare så intens og det har han ikke glemt.
  Ville fortælle hvor højt han elsker mig♥
  Vi kunne sige og føle det samme under samtalen♥
  Han vidste at jeg går og snakker til ham og han kan se hvad jeg laver.
  Han kunne fortælle at jeg havde lukket hans øjne da han skulle væk herfra og hvor tit jeg havde siddet på sengekanten og holdt øje med hvordan han havde det♥
  Han sagde at han altid vil være hos mig. Tag dig en ny, gør hvad du har lyst til og jeg vil altid være der for dig♥ Hvor Stort.
  Han sagde osse at han vil vente på mig til jeg kommer og vi skal være sammen igen♥
  Vi har osse været sammen i et tidligere liv.
  Jeg kan kun sige at det er den Største kærlighedserklæring jeg kan få♥ Jeg glæder mig.
  Under seancen kunne Heidi osse fortælle hvad vi har af børn og børnebørn. Osse kønnene.
  Da jeg ikke har den store kontakt med hans børn, bad han mig om at: Du kan da lige ringe dem op og høre hvordan de har det og hils dem fra mig. Som han ironisk sagde: I kan da altid snakke om mig. ☺Jeg kan ikke li´når familien ikke snakker sammen.
  Det vil jeg så gøre når overskudet kommer.
  Jeg kan se og høre ham overalt, men inderst inde er jeg helt klar over at: Det er han.
  Helt rigtigt.
  Heidi Sagde: Han er i dit soveværelse og jeg sagde: Det ved jeg godt, han skifter kanaler på fjernsynet.
  Ja sagde hun, hvad er der med det fjernsyn?
  Det er fordi jeg ikke kan finde ud af at indstille kanaler. Det gjorde han altid og han kan ikke holde ud hvis ikke tingene er i orden. Han var et meget stort ordensmenneske.
  Heidi Sagde: Har du nogensinde snakket med ham i en drøm? Ja sagde jeg.
  Han har været der!!!!!
  Ved nærmere eftertanke husker jeg en nat hvor vi snakkede sammen og hvor jeg søvndrukken sluttede med at spørge ham om han ville ha´et glas rød saftevand.
  Stod ud af sengen for at hente det og fattede så at : Han er jo væk.
  Jeg spurgte hvordan har han det?
  Jeg har det godt, sagde han. Jeg hygger mig og lige nu danser jeg. Jeg er så glad for at jeg kan bevæge mig. Hvor er det bare godt og jeg nikker genkendende. Vi dansede så tit hjemme i køkkenet til go´musik♥
  Han gik bare ind i folk med træsko på og det har han sikkert osse gjort hvor han er nu.
  Han er bare en rigtig hyggeonkel og elsker at fortælle historier og være midtpunkt, så de får sig nok et billigt grin “deroppe”.
  Jeg er bare så jaloux selv om han er væk, men Heidi sagde at: Det er fordi du godt vil være sammen med ham. ( Det har jeg altid været)♥
  Heidi spurgte: Hvad er det du laver når du gør sådan? og lavede en bevægelse.
  Tænder lys sagde jeg. Det kan han godt li`og jeg sagde. Det ved jeg godt. Vi tændte altid lys.
  Til sidst spurgte jeg om han havde mødt sin mor og han svarede: Nej det har jeg sgu ikke haft tid til endnu, men det skal nok komme.
  Heidi kunne osse fortælle hvordan han så ud og hun havde ret. En Stor glad bamse.
  Hele den Setting varede 45 minutter mellem ham og mig♥
  Han snakkede så hurtigt at Heidi måtte stoppe ham lidt. Hun var jo ved at tabe pusten ☺
  Jeg havde en stor knude i maven. Den forsvandt lidt efter lidt.Det vidste Heidi godt. Hun havde det på samme måde.
  Hvor det dog lettede. Jeg er bare så glad.
  Jeg havde ellers skrevet noget ned som lå i min taske, men fik ikke brug for det, da jeg fik svarene leveret af ham gennem Heidi helt automatisk.
  Jeg er osse sikker på at han selv læser vores indlæg♥ Når han havde gjort noget godt for mig, spurgte han altid om jeg nu havde husket at fortælle det til mine veninder.
  ☺.
  Jeg er bare så glad for jeg lærte Heidi at kende. Hun er sådan en dejlig person.
  De kærligste og varmeste tanker fra
  Gurli♥

 5. Carsten Bengtsson skriver:

  Hej Heidi.

  Det eneste jeg hidtil har kendt til clairvoyance og afdødekontakt var det man har set på tv, der kan jo klippe programmet som man vil. Jeg er som person ikke specielt overtroisk, dog heller ikke mistroisk. Jeg har altid været af den opfattelse af,at der er mere mellem himmel og jord end vi går og tror.

  På forhånd kendte Heidi og jeg ikke ret meget til hinanden. Andet end vi har mødes nogle gange hos min bror og svigerinde, da de mødes en gang imellem. Så det vi kender til hinanden er enlig bare på goddag og farvel basis. Det er da også min svigerinde der fortæller mig at Heidi er i gang med sin uddannelse, og om den oplevelse hun har haft. Det hele ender med at jeg får at vide at Heidi mangler personer til sin uddannelse, og om det ikke var noget hor mig. Min eneste reaktion var, det skal jeg prøve.

  Selve seancen er så afslappende, der enlig går lidt tid for jeg opfatter at vi er i gang. Det føltes som om tiden stod stille. Alle de ting der kom frem, hvad angår min mor, stedfar og far holder jeg for mig selv her. Men det ramte så præcist at man næsten skulle fro af Heidi havde været der. Det er ting der er sket, og det kan der ikke laves om på.
  Men der kom også en del frem som har gjort at jeg gjort mig nogle overvejelser hvad angår fremtiden. Planerne om at overtage en forretning i Thailand sammen med kæresten, er kørt i garage og bliver nok der. Vi kunne sikkert leve af det, men var der fremtid i det. Så ikke sådan ud.
  En anden ting der kom frem er jeg allerede i gang med at gøre en del ved. Heidi havde en seance et par timer før min. Og i slutningen af den dukkede jeg op med mit kamera, lidt underligt at jeg kom frem der. Men jeg er en meget seriøs amatørfotograf som fra tid til anden laver lidt freelance arbejde og har haft billeder i flere medier. Selv om Heidi skulle have set nogle af mine billeder der, så kan hun på ingen måde vide at det er mine da jeg ikke bruger mit eget navn, men et alias. Dette arbejde ville der være store muligheder i, hvis jeg gør mere ud af det.

  Skal jeg beskrive min oplevelse kort:
  Den har givet mig nogle svar på fortiden og lukket nogle døre der.
  Den har åbnet nogle døre til fremtiden.
  Jeg kan kun anbefale Heidi, det er ikke sidste gang jeg har været der.

  Hey You !
  Is There Anybody Out There ?

  Carsten Bengtsson

 6. Cecilie Dimon skriver:

  Det er svært at sætte ord på sådan en oplevelse! Heidi fortalte en masse ting om mit liv som ingen andre kunne vide… Hun kom ind på lige præcis de ting som fyldte i min hverdag! Efter timen med Heidi følte jeg mig virkelig lettet og oven på. Der er ikke så meget andet at sige end hun er enormt dygtig! Og den dygtighed blandet med at hun er et virkelig varmt menneske, er så givene <3 <3

Skriv gerne om dine oplevelser hos mig. Når der ikke længere står "submitting comments" så har jeg modtaget din kommentar