Feedback

Alle dem som har været hos mig, er velkommen til at efterlade kommentarer om deres oplevelse. Her kan du læse alle deres fortællinger. Tænk måske er det lige din historie og rejse der hjælper den næste sjæl.

34 Responses to Feedback

 1. Rikke Eckermann skriver:

  Med skepsis og blandede følelser , havde jeg igennem længere tid endelig taget mod til at møde Heidi på en sittings. Mit kendskab til den alternative verden var meget lille og min skepsis omkring det MEGET stor. Men efter at have været i Heidis meget kompetente selskab, må jeg sige at en ny verden er åbnet sig for mig. Heidi er super dygtig, ikke mindst hendes måde at formidle de hensiddes budskaber videre på, jeg følte mig tryg fra første øjeblik.
  Vil varmt anbefale en oplevelse hos hende……. :0)

 2. Lisa Ward skriver:

  Kære Heidi

  Det var en super oplevelse at være dig, du gav mig godt nok noget at tænke på, men på den gode måde.
  Du har en fin indføling er ærlig og direkte det er dejligt.
  Jeg har før været til clairvoyance hvor jeg har tænkt mit, men du rammer præcist jeg føler helt klart at jeg kan bruge det til noget. Der er helt klart beslutninger der bliver nemmer at træffe og veje der bliver nemmer at finde, og det er dejligt.

  Det er ikke sidste gang jeg besøger dig :o)

  Mange tanker og kærlige hilsner
  Lisa

 3. Teis Svensson skriver:

  Hej.
  Det var en dejlig oplevelse at være hos Heidi fordi, der kom mange informationer ned både om lige nu og fremad retttet. Heidi har en dejlig måde at formidle tingene på.

  Hilsen Teis

 4. Henrik Møller skriver:

  Hej
  Jeg var en smule skeptisk og nervøs da jeg besluttede at prøve en clairvoyance. Jeg havde hørt Heidi fortælle om det og synes det lød rigtig spændene, så jeg tænkte hvad kan det skade så jeg spurgte om hun havde tid til mig, og det havde hun heldigvis.
  Det var en utrolig behagelig oplevelse, der kom en bred vifte af ting fra hende og hun ramte bare plet.
  Jeg gik derfra med en kæmpe YES følelse, alt hvad hun fortalte var spot on. Jeg gik derfra med en undren over hvordan hun kunne ramme så plet, så jeg har fået åbnet øjenene op for en helt ny verden, tusind tak for det Heidi.
  Nogle af de ting hun fortalte har fået mig til at tænke, og det har givet mig en større ro, men har også gjort at der er nogle ting jeg simpelthen er nød til at arbejde med og ikke bare ignorere.
  Så jeg kan kun anbefale Heidi, og er du helt ny er hun fantastisk blid og rar at være hos.
  Mange hilsner
  Henrik

 5. Anette Skarholm skriver:

  Hej
  Jeg vil, hermed, meget gerne fortælle om min oplevelse med Heidi som clairvoyant :0))
  Jeg har igennem årene været i kontakt med en del clairvoyante og nogen som “kalder sig” clairvoyante, så jeg mener at have noget at sammenligne med…
  Jeg kendte, på forhånd, intet til Heidi (og omvendt) men fik hende anbefalet, og tænkte at dette måtte prøves, spec. fordi at jeg på pågældende tidspunkt, netop stod over for nogle konkrete og specifikke problemstillinger i mit liv;
  Med det samme, i settingens begyndelse, svarede Heidi at jeg kom fordi der var nogle helt præcise problemstillinger jeg havde brug for at få belyst – JA :0)
  Jeg fik også helt præcist belyst problemstillingerne, samt fik at vide hvad jeg skulle vælge – TAK :0))
  Jeg fik også lige en reprimante med på vejen, over en helt spec. ting, hvor jeg sprang over… – ØV, DER ER NOK EN DER LIGE SLADREDE DER… ;0)
  Der kom også lige nogle hint omkring nogle situationer og ting, som jeg skulle tænke hen hel del mere over end jeg gjorde, og hvor jeg skulle passe på med mine udtalelser og ageren – OKEY… SET I BAKSPEJLET VED JEG DET EGENTLIGT GODT :0/ :0)
  Og så var der ellers lige lidt godt bonus-info – DEJLIGT :0)) HVILKET OGSÅ PASSEDE, MEN DESVÆRRE IKKE HOLDT I LÆNGDEN, ØV…

  På intet tidspunkt kom Heidi med noget der ikke passede eller ikke, i min situation, var relevant. Det var bare så præcist og korrekt hele vejen igennem, og jeg har aldrig tidligere oplevet noget lignende :0))

  Jeg håber helt klart at kunne bruge Heidi’s hjælp fremover, når tingene spidser til og jeg står rådvild.

  Kan kun anbefale på det varmeste, og hvis du aldrig har prøvet clairvoyance, så kan jeg kun sige: Spring trygt ud i det med Heidi, og du vil få en ægte øjenåbner…

  God fornøjelse, tak Heidi, vi ses helt sikkert igen :0))

  Kh
  Anette Skarholm

 6. Mitzi Svensson skriver:

  Hej
  Har været hos Heidi og må nok sige at det er en pige med ben i næsen. Fra jeg kom til jeg gik væltede det bare ned med informationer og ikke en eneste gang ramte hun ved siden af.
  Hun er en utrolig behagelige pige at være hos og hun fornemmede meget hurtigt, at jeg var en hun bare kunne formidle tingene til som de kom. Det er jo ikke alle som kan klare det og det mærker Heidi med det samme.
  Prøv hende det er bare en oplevelse ud over alle grænser.
  Mange hilsner fra Mitzi

Skriv gerne om dine oplevelser hos mig. Når der ikke længere står "submitting comments" så har jeg modtaget din kommentar