Feedback

Alle dem som har været hos mig, er velkommen til at efterlade kommentarer om deres oplevelse. Her kan du læse alle deres fortællinger. Tænk måske er det lige din historie og rejse der hjælper den næste sjæl.

34 Responses to Feedback

 1. Henrik skriver:

  Efter mange år, hvor lyntoget skulle presses til at køre hurtigere fandt jeg nøglen til himlens bagdør

  Som så mange andre, søgte jeg i rigtigt mange år efter økonomisk uafhængighed og en større lykke ved at være deltage i alt for mange projekter, og så ikke mit eget behov for at have et anker at holde fast i. Til jeg var 31 år fyldte alkohol en alt for meget af mit liv, og tog til sidst for meget styring af livet og svigt af mig selv.

  Fra jeg var 14 år til en skilsmisse som 53 årig, var jeg på et tempofyldt løb gennem livet med egen butik og hvad jeg ellers kunne finde at deltage i. Der var tider, hvor synet svigtede og jeg kun kunne se farver for min øjne, og alligevel var dette ikke nok til at forstå alvoren af stress. Det meste gik til sidst i stykker og jeg blev fysisk og psykisk sat på et sted, hvor beroligende piller, kaffe og tårer fyldte dagene.

  Den åndelige verden har altid været til stede, men blev gennem mange år skubbet væk fra min hverdag, bortset fra enkelte øvelser, jeg altid gennemgik inden store arrangementer hvor 6-700 spisegæster fornøjeligt skulle ledes gennem aftenen. Dette har været fantastiske og smukke oplevelser i livet, bortset fra stort slid på psyken, og presset der følger med når alle ting skulle gennem mig og samtidig så mine børn ikke deres far flere dage, når arbejdet for alvor fyldte hverdagene.

  Følelsen af at vandre fra et stort og frodigt bjerg og hen på et goldt og livløst bjerg blev pludselig virkelighed, og da jeg ikke ville erkende dette, blev jeg lagt fysik og psykisk ned, så intet længere fungerede.

  På dette tidspunkt kommer Heidi ind i mit liv og stille og roligt kom der igen forbindelse til den åndelige verden og mig selv.
  Med månedlige samtaler/healing fik jeg skabt et udgangspunkt og med samtidig hjælp fra psykolog/stresscoach – alle med åndelige værdier, gik det pludseligt op for mig, at selvom man kan komme for sent til mange ting, står himlens bagdør altid åben.

  En gang ville en stor ting i livet være, hvis der var råd til en stor og prangende bil og i dag er jeg jo i
  virkeligheden glad for at få lavet udstødningen på den gamle bil, da livet jo slet ikke handler om store biler og mange slips i skabet

  Kærlige tanker – kærlige ord og ærlige møder

 2. Dorte Larsen skriver:

  Jeg vil fortælle om min rejse.
  Jeg har altid næsten kravlet langs paneler og vægge-meget lav selvvær.Min søskene og mor far holdt mig nede,skulle jo ikke tro jeg var noget.
  mødte min mand for 34 år siden ca ,hjalp mig lidt opad.
  fået 3 børn med ham .Har prøvet at hjælpe mine børn godt på vej,synes det er lykkes meget godt..
  Nu er de voksne ,så nu skulle mor på rette vej,ikke spilde livet .
  Det var et tilfælde jeg mødte Heidi .Min mand skulle arbejde nede i Kalundborg,så vi sov nede på Saltbæk camping. Heidi var på en plakat ,kaldte nærmest på mig.
  Så nu skulle det være.
  Det har været en lang tur ,Startede januar 2013 …
  Heidi har bare hjulpet mig den rette vej på min rejse,støttet mig givet mig små arbejdsopgaver til næste gang jeg kom.
  Jeg har været lidt op og ned af bakke.
  Nu er jeg nået til at jeg mærker de dårlige energier ,så går jeg min vej.
  Kan sige fra overfor folk jeg ikke gider.
  Har en ro jeg aldrig troet jeg kunne ha,det er så FEDT.jeg har også ryddet op i mit liv med hensyn til folk der ikke siger mig noget.Det er mit valg,de andre har jo en problem med sig selv ,derfor prøver de at træde på svage mennesker..
  Mine veninder siger også ,godt gået ,du har funde dig i for meget hele livet .
  Mit selvvær er bare noget andet nu.
  Min mand er også på sin rejse med Heidi. Det må han selv fortælle ,når han er klar.
  Jeg er to børnebørn ,hvor det ene er meget spiruel,Heidi har hjulpet mig til at forstå ham meget bedre.
  Min datter gå også hos Heidi,hun ligner mig meget ,så vi har valgt at betale for hende.Så hun ikke spilder livet som sin mor på 52 år nu..
  Min datter og jeg har også fået et super dejligt forhold ,takket være Heidi.
  Jeg har heller ikke den kontrold frek som jeg altid havde før.
  Nu til Januar starter jeg på den uddannelse jeg aldrig har fået.Det bliver bare så godt.
  Jeg vil stadig komme hos Heidi ,for man kan jo hurtigt ryge ud over siden igen,men det gør jeg jo ikke.
  Min rejse har taget ca 2 år.Puha en ruschebane tur,men det hele vær.
  Prøv det ,en invistering i livet
  Jeg har kun store ord at sige om Heidi-Hun er den bedste.Kan kun anbefalde hende.
  tusind knus fra
  Dorte

 3. Betina skriver:

  Min personlige rejse begyndte for to år siden, hvor jeg blev ramt af alvorlig stress. I lang tid var jeg under kærlig behandling hos Heidi, og med tiden fik jeg det bedre. Når man er ramt af stress, tager hovedet over med historier der, næsten altid, kun foregår i hovedet. Jeg har frustreret over at bruge så meget energi på, at lytte til alle de historier som næsten altid var negative ??

  Heidi var igang med at planlægge en workshop 1 on energier, og spurgte om ikke jeg ville med og lære noget om hvad det var for noget, og hvordan jeg selv kunne bruge det i mit liv.

  På workshop hos Heidi, kan man trygt læne sig tilbage, og bare lade sig glide ind i den spirituelle verden.
  Jeg deltog på workshoppen om energier i sommer. Det var en dejlig oplevelse af fredfyldt stemning, dejlige mennesker og en masse læren om energier.

  Heidi var meget opmærksom på, at føre de kursister sammen som kunne lær noget af hinanden. Det var utrolig sjov at prøve kræfter med de evner man er født med. Det var også en aha’ oplevelse, at finder ud af hvor mange ting man egentlig kan, når man bliver guidet til at se efter det❤️
  Det vigtigste jeg tager med mig fra workshoppen er, at man selv vælger hvor meget energi man vil lægge i de ting man møder i sin hverdag.

  Det er en ting jeg bruger dagligt, og det er med til at gøre mit liv mindre problemfyldt og nemmere at leve??❤️

  Tusind tak for dig Heidi. Der er ingen tvivl om at jeg også er nødt til at deltage på workshop nummer 2??

  Aloha fra Betina??

 4. Sine skriver:

  Feedback på workshop

  Hvornår starter ens egen personlige rejse ? Det spørgsmål fik jeg svar på da jeg for ca 2 år siden startede hos Heidi . Min rejse startede da jeg gik igang med at kigge på mit liv , på fortid , nutid og fremtid.
  Forståelsen for dig selv , indblikket i dit liv kan give en så meget fodfæste at livet bare bliver så meget bedre.
  Jeg valgte at deltage i heidies work shop 1 og 2 uden nogen forventninger til mig selv, bare at være i det for at se hvor det tog mig hen. Min rejse gav mig forståelse for energier som vi sender ud /modtager , hvordan man kan påvirke Andre mennesker ved at bruger energierne positivt, at alt det gode du sender ud kommer positivt retur.
  For mig og min rejse handlede det meget om intuition både i den spirituelle verden og meget i min hverdag da jeg er tæt på mange mennesker som kræver en del af mig .
  Jeg er blevet trænet til at holde mit eget energi niveau men stadig at kunne give … Min evne for intuition er blevet skolet så jeg ved at jeg kan stole på hvad jeg føler og får ned visuelt og det er fedt.
  Kurserne er for alle og Heidi har utrolig høj faglighed samt disciplin til at få os alle skolet på de niveUer vi er på.
  Her sover vi ikke i timerne, der er focus på tune ind , tune ud , vi griner enormt meget men vi har også plads til at fælde en tårer og udrede frustration og vrede .. Jaa hele føelses registret bliver gennemgået.
  Til dig der læser min feedback lige nu så vil jeg sige til dig… Tilmeld dig med det samme det er den bedste investering til dig selv og det er noget vi har med os resten af livet ❤️ der hvor jeg er Idag er jeg glad for at være mig og jeg synes selv jeg er en god mor , kæreste, kollega og veninde . Jeg har fået en ro som giver mig lysten til at være den jeg er … Det er så fedt !
  Jeg stopper aldrig med at deltage i de her skønne workshop da min mentor (Heidi) er den bedste 🙂 xo xo sine

Skriv gerne om dine oplevelser hos mig. Når der ikke længere står "submitting comments" så har jeg modtaget din kommentar