Clairvoyance & Afdødekontakt

Clairvoyance er evnen til at se andre lag af virkeligheden end de lag, der normalt er synlige for den menneskelige synssans. Ved hjælp af clairvoyance kan der hentes oplysninger om en dine livsvilkår, helbred, forhold, job, interesser, fortid, fremtid, problematikker, potentielle muligheder mv. Du får således et indblik i dit eget ubevidste væsen, og der kan dukke ting op, som du ikke hidtil har kunnet få greb om.

Oplysningerne stammer fra menneskets udvidede legeme; de lag af tanker og følelser, vi hver især består af, udover det fysiske legeme.

At være clairvoyant vil sige at kunne få adgang til information i disse lag.

Hvordan får jeg budskaberne?

Jeg både føler, lytter og ser, det er det man kalder:

  • Klarfølelse – at mærke følelser
  • Klarhørelse – at høre lyde
  • Klarsyn – ser afdøde og korte oplevelser, som en lille film for det indre blik.

Doseringen af oplysninger er altid et samspil mellem den clairvoyante og dig. Du vil ikke få information om emner, der ikke gavner din situation. Den ubevidste intelligens du besidder i det ikke-fysiske legeme sørger for dette, og du vil således komme fra clairvoyancen beriget med idéer, værktøjer og inspiration til din livssituation.

Ved en clairvoyance hos mig vil du opleve en stor etisk korrekthed, en humoristisk atmosfære og klare og konkrete beskeder vil blive leveret med mig som kanal. Jeg vil i samarbejde med den åndelige verden give dig de beskeder, som du har brug for i dit liv lige nu. Jeg bestemmer ikke, hvad jeg skal videregive af beskeder, og hvad jeg må få svar på.

Det hænder, når jeg arbejder spirituelt, at der kommer en afdød igennem. Som Medium er jeg i stand til at “høre” budskaber fra den ikke fysiske verden, Sjæleverdenen, Det er ikke som den tale, vi kender fra vor dagligdag, men føles mere som tanker, ideer og tegn/symboler, der telepatisk modtages i sindet og registreres som tale, syn eller mærkes, som følelser eller fysiske sansninger. Der bruges ofte ord og vendinger, som jeg ikke selv normalt ville vælge, Jeg vil beskrive den afdøde for dig, så du kan kende personen. Når du har genkendt den afdøde, vil jeg lade mig overskygge og levere den konkrete beskeder viden videre til dig i al kærlighed fra den afdøde.

Min erfaring er at, de plejer at stå i kø på den anden side for at komme i kontakt med deres kære, og hvis nødvendigt give et godt skulderklap til at komme videre med livet.

Afdødekontakt kan dog undgås, hvis du bevidst frabeder dig det.

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen og er åben over for den åndelige verdens beskeder og ikke forventer noget bestemt. Heller ikke fra de afdøde, da clairvoyance/afdødekontakt  er et hjælpemiddel. Det er en mulighed, hvis man føler, at man er gået i stå i sit liv, og har brug for hjælp til at komme videre eller få beskeder fra afdøde, hvis dette er et ønske.

Clairvoyance giver dig muligheder, men tager ikke nogen beslutning for dig, du har din frie vilje og valg til at leve livet, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt.

En seance med Clairvoyance & Afdødekontakt (hvis ønsket) tager normalt omkring 45 minutter.

Hvis du gerne vil læse om andres oplevelser, kan du med fordel kigge på siden “Feedback” hvor folk har delt deres oplevelser hos mig – start eventuelt med Anettes oplevelse med Clairvoyance eller Gurli’s oplevelse med afdødekontakt.

Er der ånder derhjemme?

Det er lidt pudsigt, at når det kommer til spøgelser eller ånder, så bliver folk ekstra nysgerrige  Der er nu ikke så meget mystisk i det. Der kan være mange energimæssige former, som sidder fastlåst, men dem, som de fleste synes er uhyggelige, er afdøde.

De har af forskellige årsager ikke været i stand til at komme videre til den næste dimension.  Langt de fleste jeg støder på, er dog temmelig harmløse og ved måske endda ikke, at de er afdøde og har bare behov for lidt hjælp. Der er virkelig ikke noget at være bange for.

Der er større sandsynlighed for, at du støder ind i en afdød energiform, de steder hvor der er en negativ energispiral, hvor der er mørkt og tungt, eller hvor folk har boet i mange år. F.eks. et gammel slot eller gård (ja der er lidt om snakken!)

Men igen, det er ikke noget at være bange for! Det er dig, som har magten, og dig som har kraften til at hjælpe dem med at træde ind i lyset. Når det kommer til afdøde energiformer, så ville jeg dog få en professionel til at hjælpe. Jeg oplever, at de som ikke er så interesseret i at tage af sted enten gemmer sig eller kæmper imod og skaber lidt problemer for familien.

Følelsesmæssige og mentale energiformer er lidt anderledes. De er som regel skabt af gentagne negative mønstre, såsom smerte, vrede og sorg, bekymring, tristhed – ja alle følelser og tanker, som bliver fastlåst. Hvis du flytter ind et sted, og begynder at skifte adfærd efter en tidligere ejer, så kan det højst sandsynligt være en energiform af en art, som står bag!