Ny behandlingsform: Kinesologi + Infrarød Sauna

Fra næste uge er det muligt at få en helt ny form for behandling i min klinik !!

Først vil jeg lave den klassiske kinesiologi behandling som skaber balance i din krop, psyke og sjæl. Kinesiologi kan hjælpe til med at styrke organerne dit livsmod , lære at lytte til det, som kroppen fortæller, ved stress, depression, smerter , sportsskader mm, så du kommer til kræfter hurtigere og styrke kroppens selvhelbredende evner

Efterfølgende (det nye!) er der behandling i infrarød sauna !!

Måske du tænker, hvorfor nu det?

Fordi det giver dig en oplevelsen af den skønneste afslapning og DETOXING, imens du bare lukker øjnene og drømmer dig til varmere himmelstrøg – din hud vil bevare sin glød resten af dagen og du vil være fyldt med de dejlige glædeshormoner, dopamin og serotonin – så uanset om det er smerter i alle former eller dårligt vejr, eller andre udfordringer, så har du lidt mere at stå imod med, efter 30 minutters infrarød sauna behandling.

… Og som ekstra bonus forbrænder du samtidig optil 600 kalorier!

Book en behandling på tlf 22336814

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.