Nye behandlinger kommer snart …

Lysimpulser på solar plexus og chakra farve-terapi

Solar plexus er et tæt netværk af nerver i den øvre del af maven. Styresignaler af organer, muskler og kirtler er tilsluttet og dirigeres i solar plexus. Information kan induceres til nervesystemet med en pulserende lys. Denne type transmission er uskadelig og mere effektivt end andre metoder. Solar plexus nervevæv er en ideel modtager til styresignaler. Med lysimpulser signalerne af organer, muskler, kirtler og hjerne transmitteret på en enkel måde. De lysimpulser i LFI-enheder er i lav-frekvensområdet. De kan svare til de signaler fra hjernen. Der er intet forsøg på at korrigere frekvensen af hjernen. Impulserne kan støtte og supplere signaler fra hjernen og dermed fungere til at regulere kropsfunktioner.

Ved anvendelsen af LFI er placeret på solar plexus, så den pulserende lys falder på huden.

LFI er en meget praktisk enhed, der kan bruges diskret hvor som helst og når som helst.eller som en støtte under andre behandlingsformer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.