Advanced Mediumship på Arthur Findlay College – WOW!

Heidi Thron Advanced Mediumship Arthur Findlay College

18. Oktober 2014, det var datoen for da jeg kom hjem fra kurset “Pathways to Mediumship“, som blev holdt på Arthur Findlay College. Kurset bød på tre forskellige undervisere (Eamonn Downey, Jackie Wright og John Johnson), og jeg var havde fornøjelsen af Eamonn Downey’s Advanced Mediumship hold (det sværeste niveau).

Lad mig starte med at sige WOW! Hele stedet er bare fantastisk – vi boede på et gammelt, engelsk gods. Arthur Findlay boede der, og efter hans død, har han dedikeret hele stedet til den spirituelle verden. Dette betyder at den stemning, den energi, ja bare det hele er noget særligt. Det er meget svært at sætte ord på hvor fantastisk det var !

At få lov til at arbejde med det man brænder for, under så disciplinerede forhold og med så dygtige mennesker… kan kun sige at jeg føler meget ydmyg og ekstremt priviligeret over at have fået lov og mulighed for at deltage der. Arthur Findlay College er unikt af sin slags, da det er det eneste sted i verdenen hvor folk flokkes fra nær og fjern, til at fremme deres spirituelle evner.

Kan slet ikke understrege hvor fedt det har været – hvilket også har gjort at næste kursus allerede er booket. Til den tid får jeg fornøjelsen af Tony Stockwell
, på kurset “The Spirit of Summer“. Kurset handler, meget kort, om at styrke ens forbindelse med den åndelige verden ikke bare inden for afdødekontakt, men også inden for healing, personlig udvikling og meget, meget mere. Kan slet ikke vente!

Dette indlæg blev udgivet i afdødekontakt, clairvoyance, healing, klarsyn, mediumship og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.