Uddannelse som BACH-terapeut

Bach-terapeutuddannelsen er den næste uddannelse undervejs, da det er et fantastisk supplement til Healing og Kinesiologi og disses virkning.

Bachs Blomsterremedier er et naturligt behandlingssystem, udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach (1886-1936). Bachdråberne afhjælper menneskers følelsesmæssige- og kropslige ubalancer. Der findes et remedie til enhver tænkelig følelse, et menneske måtte have problemer med. Dr. Bach mente, at vi primært bliver syge af den måde ,vi lever på, den måde vi tænker og føler på. Remedierne hjælper os med at vende den negative følelse/tanke til en mere positiv energi – og hjælper kroppen med at finde balance.

Uddannelsen tages via Susanne Løfgren, som ses herunder. Susanne har siden 1996 været uddannet og registreret Bachterapeut. Sidenhen er hun blevet koordinator for den internationale Bach-terapeutuddannelse i Skandinavien. Man kan læse mere om hende på www.casu.dk – hun er en af de få der er godkendt fra England til at undervise herhjemme.

Susanne Løfgren - Back Koordinator

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.