Mediumship Uddannelse med Billy Cook

Efter at, tidligere at have været på mediumship kursus med Billy Cook 2012 og set hans fantastiske arbejde med de afdøde og den spirituelle verden, er det med stor fornøjelse at kunne meddelele at,  jeg har været så heldig at få lov til at være medhjælper til at ,Billy Cook kunne få samlet et hold i Dk som netop nu er startede her i 2013/2014

Jeg er som en naturlighed af dette startede hos Billy Cook på hans Mediumship Uddannelse (medieskole) her i København,  da afdødekontakt netop er min helt store passion.

Billy Cook er engelsk medium!

Han blev kendt fra TV programmerne “Åndernes magt” “klarsyn” og “troldmandsskolen

Billy Cook har haft kontakt til den åndelige verden fra barnsben. I dag er han ambassadør for den åndelige verden!Han har rejst rundt bl.a. i Danmark, Tyskland, Japan, Istanbul, Australien, Spanien, Italien, England, Sverige m.m til stor glæde for kursister og publikum, da han er en utrolig dygtig underviser og medium.Billy Cook har modtaget en pris i England for sine evner som medium. Læs mere om Billy Cook.

Heidi Thron & Billy Cook på Mediumship Uddannelsen

Heidi Thron og Billy Cook på Mediumship Uddannelsen i København

Dette indlæg blev udgivet i afdødekontakt, mediumship og tagget , , , . Bogmærk permalinket.